1. Wat is de adviesprijs van de inbraaksensor in combinatie met 1 jaar LORA-abonnement?
  De adviesprijs/reguliere verkoopprijs voor de combinatie bedraagt 179,95 euro. (Hierin zit 1 jaar LORA-abonnement van 29,95 euro).

 2. Wat wordt de speciale actieprijs voor bewoners in de gemeente Barneveld en Putten?
  De actieprijs voor de combinatie van de inbraaksensor en 1 jaar LORA-abonnement bedraagt 149,95 euro. (Ook hierin zit 29,95 euro aan LORA-jaarabonnement)

 3. Is de sensor ook te gebruiken zonder abonnement?
  Nee, de sensor werkt alleen met abonnement anders kunnen er geen alarmeringen gedaan worden naar de mobiele telefoon.

 4. Wat zijn de kosten voor het verlengen van het LORA abonnement na een jaar?
  Bij de actieprijs zit de sensor en 1 jaar LORA-abonnement inbegrepen. Na een jaar kunt u zelf online het abonnement verlengen voor 29,95 euro per jaar.

 5. Wat is de huidige status van de actie met de sensoren?
  De actie met de inbraaksensoren zal plaatsvinden in december 2020 & januari 2021. Door de corona-periode hebben we helaas met de betrokken partijen vertraging opgelopen.
  Voor 1 december 2020 ontvangen alle geinteresseerden, per email de aanbieding en meer informatie over de sensor en het bijbehorende abonnement.

 6. Wanneer worden de sensoren geleverd voor degene die een reservering hebben gedaan?
  De eerste uitlevering van de sensoren zal gaan plaatsvinden begin januari 2021. Het streven en de verwachting was in december 2020, maar helaas heeft dit kleine vertraging opgelopen.

 7. Kan de sensor ook via Wifi functioneren?
  Nee, deze sensor werkt niet via Wifi maar uitsluitend via LORA. LORA is landelijk dekkend netwerk wat betekent dat de sensor met signalering in heel Nederland zal functioneren. Je hoeft je bij deze sensor dus geen zorgen te maken over connectiviteit.

 8. Ik woon buiten de gemeente Barneveld, kan ik ook meedoen aan de actie?
  Deze actie is primair gericht op de gemeente Barneveld en gemeente Putten (deze gemeente is later aan het bereik toegevoegd na overleg tussen beide burgemeesters). Het verkooppunt van de anti-inbraaksensor zal in de gemeente Barneveld zijn. (Voor Putten komt er dus geen afzonderlijk verkooppunt)

 9. Is het verkooppunt al bekend waar de sensoren verkocht gaan worden?
  Ja, de sensoren zullen tijdens de actie worden verkocht bij de Hubo XL in Voorthuizen.

 10. Wie zijn de organisatoren van deze actie mbt inbraaksensoren?
  De pilot met sensoren is georganiseerd door de coordinatoren Ruben Karrenbeld (De Burgt), Renzo Kok (Vliegersveld/DeVaarst) en René Oosterom (Veller) samen met de gemeente Barneveld. Deze verkoopactie wordt op vrijwillige basis georganiseerd door de drie coordinatoren in samenspraak met de betreffende partijen. Eerste aanspreekpunt voor deze actie is : René Oosterom (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-13115522)

 11. Waarom wordt er door de coordinatoren deze actie georganiseerd?
  Als coordinatoren willen we er alles aan doen om auto-inbraken in onze gemeente en wijken tegen te gaan. De auto-inbraken zijn al jaren een probleem om te signaleren en wij willen de bewoners een mogelijkheid bieden om zelf iets te kunnen doen aan de auto-inbraken.

 12. Is het verplicht om mee te doen aan de actie mbt de sensoren?
  Nee, als je het formulier invult om interesse te tonen dan wordt je op de hoogte gehouden over de stand van zaken en krijg je tzt de aanbieding voor de sensor in je mailbox. Iedereen staat vrij om er dan wel of geen gebruik van te maken.

 13. Hoelang zal de actie gaan duren?
  De actie mbt de inbraaksensoren zal gelden in de maand december 2020 en januari 2021.

 14. Kan ik ook een sensor kopen en aan de actie meedoen als ik het formulier niet ingevuld heb?
  Nee, alleen de bewoners die via het formulier hun gegevens hebben achtergelaten, krijgen de concrete actieaanbieding per email en kunnen vervolgens een inbraaksensor reserveren. Zodra de sensoren klaarliggen ontvangen degene die gereserveerd hebben, bericht wanneer de sensor op te halen is. De betaling verloopt op reguliere wijze in de winkel bij de Hubo in Voorthuizen.

 15. Hoe werkt het verlengen van mijn abonnement over een jaar?
  In de iVeilig app krijgt u meldingen op het moment dat uw abonnement verlengd moet gaan worden. Mocht u willen verlengen, stel dit dan niet uit en doe dit tijdig!

  EXTRA VRAGEN EN ANTWOORDEN

 16. Werkt de inbraaksensor ook in het buitenland?
  De sensor maakt gebruik van het KPN LORA netwerk in Nederland dus de sensor werkt niet in het buitenland. De alarmering naar de app/mobiel werkt overigens wel in het buitenland als je internetverbinding hebt. Stel je hebt een auto thuis staan met de sensor in de auto, dan kan je wel op vakantie in Spanje de meldingen ontvangen (als je internetverbinding hebt uiteraard).

 17. Hoeveel meldingen kunnen er verstuurd worden met het LORA-abonnement?
  Het abonnement voorziet in 300 meldingen per maand. Standaard wordt er elke dag 1 bericht gebruikt voor de synchronisatie van de instellingen. Bij goed gebruikt van de sensor en geen onnodige meldingen volstaat de resterende 270 berichten ruimschoots. Bij het goed instellen met de tijdswindow worden er vrijwel geen berichten gebruik of verstuurd, hooguit als je zelf een keer binnen het tijdswindow toch van huis gaat.